KAROL

Em dic Karol. Dona, forta i lliure, i amb aquestes cosetes, amor i alegría, sóc acompanyant al LLOC.

Mestra d’Educació Infantil des de l’any 2013 (UIB) amb formació en pedagogies actives, vives i no directives i (a nivell laboral) en la roda del canvi des de l’any 2014.

Em torna loca despertar-me pels matins amb els peus ballarins ansiosos per començar el dia. Em senc afortunada perquè el meu treball em fa vibrar cada milímetre del meu cos.

Des de les meues primeres experiències acompanyant xiquets i xiquetes sempre m’he qüestionat si la infantesa es cuida amb l’importància que veritablement té. Definitivament, NO. Per aquest motiu vaig decidir fer un canvi de vida i iniciar el meu camí dins de l’àmbit educatiu.

El joc lliure, l’assaig-error, el temps per sentir, viure les emocions, avorrir-se i sortir-se de l’avorriment, embrutar-se, plorar fins que te penjen els mocs. El dret a estar a soles i al mateix temps sentir-se acompanyat i cuidat, satisfer les necessitats per desenvolupar-se íntegrament com a ésser únic i amb poder de decisió, sense judicis, viure la llibertat i els límits… aspectes que per a mi eren bàsics no ho semblen tant a dins d’un sistema que té com a objectius primordials la productivitat i la vida pràctica sense passió. Per aquest motiu em vaig embarcar en aquest projecte, perquè pense que el canvi ha de començar des d’els i les més petites.

Amb aquest projecte sent que transite el camí que jo he triat. Un camí que tots plegats, infants, acompanyants i famílies, anem descobrint junts. Perquè el canvi ja ha arribat, fem-ho nostre!